Novinky

náhled_foto
Přiložené foto.
datum: 13.11.2020
nadpis: Den otevřených dveří 18.11.2020
autor: Petr Bárta
email: barta@pekargmb.cz

Milí uchazeči o studium, vážení rodiče, vzhledem k okolnostem letošního roku jsme se rozhodli Den otevřených dveří v listopadovém termínu (tedy 18.11.2020) realizovat pouze formou internetového sdělení s odkazem na prezentaci, která by byla za normálních okolností představena osobně vedením školy.


Sledujte tedy novinky našeho webu a stránku věnovanou aktualitám ve vztahu ke covid-19 (http://covid.pekcloud.cz/), kde se snažíme zveřejňovat všechny podstatné informace. (Konkrétní stránka věnovaná uchazečů je dostupná zde: http://uchazeci.pekcloud.cz/ )


Co se týká vlastního přijímacího řízení, stále neznáme přesný režim, jak bude probíhat. Předpokládáme, že bude nějakým způsobem přizpůsobeno podmínkám, ve kterých se žáci vycházejících tříd mohli připravovat.


Jakmile dostaneme ze strany Ministerstva školství relevantní informace, budeme je prezentovat na výše jmenovaných webových stránkách.


Doufáme a zároveň pevně věříme, že lednový termín Dnu otevřených dveří proběhne již v relativně normální podobě, a to i s větší mírou informací.


Těšíme se a doufejme na skutečnou viděnu ve středu 13. 1. 2021


Gym Pekaře


http://www.pekargmb.cz/